grad 
Naslov
Podnaslov
Naslov
Podnaslov
  • Oglasna Tabla
next
prev

Održan sastanak Tima za realizaciju projekta o uklanjanje divljih deponija i proširenje organizovanog prikupljanja otpada na lokacijama šest mjesnih zajednica

20160824 101544U srijedu, 24.avgusta 2016. godine, u zgradi Gradske uprave održan je sastanak Tima za implementaciju projekta „Uklanjanje divljih deponija i proširenje organizovanog prikupljanja otpada na lokacijama šest MZ-a na teritoriji grada Doboja“ i to za MZ: Trnjačani, Čivčije Bukovačke, Opsine, Kladari, Johovac i Prnjavor Mali.

 

Read more...

Gradonačelnik Petrović svečano otvorio 3. Šahovski turnir gradskog udruženja penzionera

24326567786554354 CustomU utorak,  23. Avgusta 2016. godine, gradonačelnik Doboja Obren Petrović, svečano je otvorio treći šahovski turnir u ovom gradu, u organizaciji Udruženje penzionera grada Doboja na kojem učestvuje 26 takmičara, od kojih će tri prvoplasirana učestvovati na Republičkom prvenstvu penzionera.

Read more...

Proslavljena krsna slava grada – preobraženje gospodnje

20160818 100948 CustomU petak, 19. avgusta 2016. godine,  Rukovodstvo i radnici Gradske uprave, uz prisustvo predstavnika Skupštine Grada, javnih i društvenih organizacija i predstavnika medija,   proslavili su krsnu slavu Grada Doboja - Preobraže Gospodnje.

Read more...

Gradonačelnik Petrović upriličio prijem za penzionisane radnike Gradske uprave

20160818 100918 CustomU četvrtak, 18. avgusta, 2016. godine, gradonačelnik Doboja Obren Petrović u povodu predstojećeg obilježavanja krsne slave „Peobraženja Gospodnjeg“ , upriličilio je prijem za 107 penzionisanih radnika Gradske uprave i tom prilikom uručio im jednokratnu novčanu pomoć od po 100 KM.

U svom obraćanju gradonačelik Petrović je napomenuo da je prijem prilika da se aktuelno rukovodstvo Doboja susretne sa penzionerima, čuju njihove eventualne probleme i pokažu im da ih bivši kolektiv nije zaboravio ni u kom smislu. „Ovo je najmanje što možemo učiniti za one koji su cijeli svoj radni vijek proveli radeći u lokalnoj administraciji i dali nemjerljiv doprinos u razvoju grada i u dobrim i u teškim vremenima“, rekao je Petrović i dodao da je prijem organizovan u saradnji sa sindikalnom orgnizacijom Gradske uprave.

Read more...

Gradonačelnik Petrović sa članovima Udruženja ratnih vojnih zarobljenika Vijenac, Vozuća i ostali

foto 1 CustomDanas, 17. avgusta 2016. godine, u velikoj sali Skupštine grada gradonačelnik Doboja Obren Petrović organizovao je sastanak sa članovima Udruženja ratnih vojnih zarobljenika Vijenac, Vozuca i ostali. Na sastanku je bilo govora o realizaciji skupštinske odluke o dodjeli jednokratne pomoći članovima udruženja, te o rješavanju stambenog pitanja za one članove koji nemaju krov nad glavom.

Read more...

Gradonačelnik primio Zoricu Momić

Dan palnete zemlje2 CustomGradonačelnik Doboja Obren Petrović primio je danas, 15. avgusta, u prostorijama Gradske uprave studenticu kineskog jezika Zoricu Momić iz Osječana. Gradonačelnik Petrović je u prisustvu saradnika razgovarao sa Zoricom o njenim ambicijama i željama nakon studija koje će ova studentica sasvim izvjesno završiti na vrijeme.

Read more...

Top